Условия за ползване

Права за ползване:

Използването на този сайт и информацията в него се разрешава само за лична, нетърговска цел. Публикуваните материали са обект на защита от Закона за авторското право и сродните му права. Не се допуска използването на средства за промяна съдържанието на сайта или такива които биха довели до възпрепятстване на неговата нормална работа.

Отговорност:

Информацията на този сайт се публикува с цел да е полезна. Тя се проверява, но въпреки това е възможно да има неточности или промени, които са трудни за установяване и коригиране в съответните срокове. Фирма „Микимак” ЕООД не носи отговорност за евентуални щети, причинени при използването или невъзможността за използването на сайта и препоръчва допълнителни консултации със специалисти, документация или сайт на производителя на съответния продукт. Микимак ЕООД си запазва правото да променя информацията в сайта по всяко време без предварително известие.

Авторско право:

Всички имена и знаци са запазени марки и принадлежат на техните собственици.

Лична информация:

Микимак ЕООД използва доброволно предоставената от Вас информация с цел по-лесна комуникация и работа с Вас като клиент и партньор, при удовлетворяване на Ваши специфични нужди и изисквания. Тя не се предоставя на трети лица и е под защита на Закона за защита на личните данни.