Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 4Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX


Работи в присъствието на хора. Лампите в комплекта не отделят озон. Комплектът включва: кутия с вградени запалителни устройства за лампите, вентилатори, филтър, бактерицидни лампи 4 бр. 15W HNS Osram Ozone Free. Отделно можете да закупите стойка на колелца, с което еърбокса става лесно преносим в помещението, в което имате нужда от дезинфекция. 
Еър бокса може да се монтира на стена или на стойка, не трябва да се поставя на плътна повърхност.Гарант Еърбокс 415  съчетава оптимална работа при малки размери (50х60х15см), което позволява нейното инсталиране във всякакъв вид помещения. Два безшумни аксиални вентилатора, не изискващи каквато и да било поддръжка, с диаметър 120мм и  капацитет от 100м3/ч., гарантират непрекъснатата смяна на въздуха. За да се осигури оптимален режим на стерилизация с ефективност 99.99% на въздуха на всеки час, следва да се използва по едно устройство на всеки 60м3.

  • Устройствата могат да бъдат инсталирани на стена или стойка, направена конкретно за системата. Вградените шумозаглушители намаляват нивото на шум от излизащия въздух.
  • Постоянната стерилизация на въздуха намалява концентрацията на микроорганизми в околната среда независимо от присъствието и дейността на хората в помещението. Така се достига постоянен контрол на замърсяването във всяка критична точка. Системата е ефективна срещу  вируси (включително HIV,HBV,TBC,SARS, COVIT19), бактерии, микроби, микроорганизми, мухъл, плесени и спори.
  • Поддръжката на системата е минимална и се състои в смяна на UV-C лампите на всеки 8000ч работа (т.е. на всеки 2 години при дневна употреба или на всяка 1 година при непрекъсната денонощна употреба.
  • GARANT AIRBOX не използва никакви химически вещества.


GARANT AIRBOX е апарат за стерилизация на въздуха чрез улравиолетово облъчване. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от ултравиолетови лампи, докато преминава през лабиринт от защитени канали, съставляващи патентована многостъпна каскадна система (UV_CHRIS). Благодарение на тази уникална система, въпреки малките си размери, апарата осигурява висока степен на пречистване на въздуха в помещението.


Технология и иновации:
UV-CHRIS
 (Ultra Violet-Coil High Reflecting Irradiation System) е патентованата система за усилено ултравиолетово облъчване на преминаващ въздух. Системата достига ефективност на облъчване до 400%, сравнено с тази на традиционните устройства за облъчване с ултравиолетовото лъчение UV-C при 253.7 нанометра. Използва се свойството на UV-C да разгражда генетичния материал на облъчените клетки на микроорганизмите (бактерии, вируси, микроби, плесени, мухъли др.). Атмосферния въздух се вкарва в устройството чрез безшумни аксиални вентилатори и се подлага на интензивно UV-C лъчение в многоетапната каскадна система. След като е стерилизиран преминаващият въздух се отвежда обратно в околната среда. Действието на ултравиолетовите лъчи е изолирано вътре в GARANT AIRBOX, което изключва възможността за нежелано облъчване на хора, животни и живи растения.


 Ефективност:
Ефективността на стерилизацията,
 чрез излагане на въздействието на UV-C лъчи е доказана във времето от редица изследвания, проведени от престижни институти и университети от цял свят. GARANT AIRBOX е преминал изпитвания и функционални тестове, които доказват неговата ефективност за унищожаване на бактерии, вируси, плесени, микроби до 99,99%, както и изключителната му функционалност и полезност. Изпитвания са проведени в Лабораторията по дезинфекция към НЦЗПБ /протокол 2/30.05.2013г./

Сфери на приложение:
Устройството е предназначено за употреба в медицински центрове,
 болници, поликлиники, звена на спешна помощ ,операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски градини, учебни заведения, производствени помещения, кухни, хранителни блокове и всички места, където има опасност от пренасяне на инфекции по въздуха.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:
1)GARANT AIRBOX може да работи 24ч. в деноно
щието, независимо от присъствието на хора в помещението - никакво излъчване в действителност не може да засегне очите и кожата, тъй като ултавиолетовото облъчване се осъществява вътре в устройството. За разлика от познатите системи с UV-C лъчения за стерилизация   с директно облъчване, това устройство гарантира абсолютна безопасност по време на употреба .
2) UV-CHRIS
 (Ultra Violet-Coil High Reflecting Irradiation System) е нова, патентована система за многоетапно усилено ултравиолетово облъчване на преминаващ поток въздух, до четири пъти по-интензивна в сравнение със стандартните устройства с линейно движение на въздушния поток. Oблъчването се извършва от близко растояние във въздушен каналс обща дължина от 2,5м и позволява да се елиминират до 99,99% от наличните във въздуха микроорганизми.


!!! Стойката не е включена в цената.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 4Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

  • Производител: България
  • Модел: C92.0408
  • Наличност: В наличност
  • 494.50 лв.


Подобни продукти

Бактерицидна лампа с тяло и таймер комплект 30W

Бактерицидна лампа с тяло и таймер комплект 30W

Бактерицидна лампа с тяло и таймер комплект 30WКомплекта включва: тяло, с кабел и ключ; бактери..

95.00 лв.

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 2Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 2Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 2Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOXРаботи в присъствието н..

350.00 лв.

Бактерицидна лампа 38W с дистанционно

Бактерицидна лампа 38W с дистанционно

Осветителят е с практични размери за лесно преместване в различни помещения, предлага се в класическ..

85.00 лв.

Етикети: Бактерицидна лампа