Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 2Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX


Работи в присъствието на хора. Лампите в комплекта не отделят озон. Комплектът включва: кутия с вградени запалителни устройства за лампите, вентилатори, филтър, бактерицидни лампи 2 бр. 15W HNS Ozone Free. Отделно можете да закупите стойка на колелца, с което еърбокса става лесно преносим в помещението, в което имате нужда от дезинфекция.

Еър бокса може да се монтира на стена или на стойка, не трябва да се поставя на плътна повърхност.

 Гарант Еърбокс 215 с рамери 50х35х10см и стерилизация на въздуха 30 м3/ч.

  • Устройствата могат да бъдат инсталирани на стена или стойка, направена конкретно за системата. Вградените шумозаглушители намаляват нивото на шум от излизащия въздух.
  • Постоянната стерилизация на въздуха намалява концентрацията на микроорганизми в околната среда независимо от присъствието и дейността на хората в помещението. Така се достига постоянен контрол на замърсяването във всяка критична точка. Системата е ефективна срещу  вируси (включително HIV,HBV,TBC,SARS, COVIT19), бактерии, микроби, микроорганизми, мухъл, плесени и спори.
  • Поддръжката на системата е минимална и се състои в смяна на UV-C лампите на всеки 8000ч работа (т.е. на всеки 2 години при дневна употреба или на всяка 1 година при непрекъсната денонощна употреба.
  • GARANT AIRBOX не използва никакви химически вещества

GARANT AIRBOX е апарат за стерилизация на въздуха чрез улравиолетово облъчване. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от ултравиолетови лампи, докато преминава през лабиринт от защитени канали, съставляващи патентована многостъпна каскадна система (UV_CHRIS). Благодарение на тази уникална система, въпреки малките си размери, апарата осигурява висока степен на пречистване на въздуха в помещението.


Технология и иновации:
UV-CHRIS
(Ultra Violet-Coil High Reflecting Irradiation System) е патентованата система за усилено ултравиолетово облъчване на преминаващ въздух. Системата достига ефективност на облъчване до 400%, сравнено с тази на традиционните устройства за облъчване с ултравиолетовото лъчение UV-C при 253.7 нанометра. Използва се свойството на UV-C да разгражда генетичния материал на облъчените клетки на микроорганизмите (бактерии, вируси, микроби, плесени, мухъли др.). Атмосферния въздух се вкарва в устройството чрез безшумни аксиални вентилатори и се подлага на интензивно UV-C лъчение в многоетапната каскадна система. След като е стерилизиран преминаващият въздух се отвежда обратно в околната среда. Действието на ултравиолетовите лъчи е изолирано вътре в GARANT AIRBOX, което изключва възможността за нежелано облъчване на хора, животни и живи растения.


 Ефективност:
Ефективността на стерилизацията,
чрез излагане на въздействието на UV-C лъчи е доказана във времето от редица изследвания, проведени от престижни институти и университети от цял свят. GARANT AIRBOX е преминал изпитвания и функционални тестове, които доказват неговата ефективност за унищожаване на бактерии, вируси, плесени, микроби до 99,99%, както и изключителната му функционалност и полезност. Изпитвания са проведени в Лабораторията по дезинфекция към НЦЗПБ /протокол 2/30.05.2013г./

Сфери на приложение:
Устройството е предназначено за употреба в медицински центрове,
болници, поликлиники, звена на спешна помощ ,операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски градини, учебни заведения, производствени помещения, кухни, хранителни блокове и всички места, където има опасност от пренасяне на инфекции по въздуха.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:
1)GARANT AIRBOX може да работи 24ч. в деноно
щието, независимо от присъствието на хора в помещението - никакво излъчване в действителност не може да засегне очите и кожата, тъй като ултавиолетовото облъчване се осъществява вътре в устройството. За разлика от познатите системи с UV-C лъчения за стерилизация   с директно облъчване, това устройство гарантира абсолютна безопасност по време на употреба .
2) UV-CHRIS
(Ultra Violet-Coil High Reflecting Irradiation System) е нова, патентована система за многоетапно усилено ултравиолетово облъчване на преминаващ поток въздух, до четири пъти по-интензивна в сравнение със стандартните устройства с линейно движение на въздушния поток. Oблъчването се извършва от близко растояние във въздушен каналс обща дължина от 2,5м и позволява да се елиминират до 99,99% от наличните във въздуха микроорганизми.


!!! Стойката не е включена в цената.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 2Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

  • Модел: C92.0407
  • Наличност: По заявка
  • 375.00 лв.


Подобни продукти

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 4Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 4Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOX

Бактерицидна лампа ЕЪР БОКС 4Х15W комплект с бактерицидни пури GARANT AIR BOXРаботи в присъствието н..

520.00 лв.

Бактерицидна лампа 38W с дистанционно

Бактерицидна лампа 38W с дистанционно

Осветителят е с практични размери за лесно преместване в различни помещения, предлага се в класическ..

72.25 лв. 85.00 лв.

Етикети: Бактерицидна лампа